Projecte d’investigació “La privatització de la Sanitat Catalana”

Benvolguts/des,
Ens posem en contacte amb tu per explicar-te que estem participant activament en el Projecte d’investigació “La privatització de la Sanitat Catalana”.

 

Aquest és un projecte liderat per diferents entitats, moviment socials vinculats amb la lluita per la defensa de la Sanitat Pública (Associació Catalana en Defensa de la Salut Pública, Café amb llet, Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris, Dempeus per la salut pública, Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya, Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona, Fòrum Català d’Atenció Primària, Grup de Defensa de la Sanitat Pública-15mBCN Salut, , Plataforma d’Acció per a la defensa dels drets dels afectats pel Síndrome de Fatiga Crònica, Plataforma para la Defensa de la Sanitat, Plataforma per una antenció sanitaria universal a catalunya i la Xarxa de Dones per la Salut ) i que té com a objectiu mostrar els efectes que te la privatització i la mercantilització de la Sanitat sobre la salut dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya.
La investigació està dirigida per acadèmics com Joan Benach, Carles Muntaner i Gemma Tarafa (així com altres membres de la comunitat científica) amb extensa experiència en el camp de la salut pública i l’estudi de les equitats en salut, i que han elaborat informes per la Organització Mundial de la Salut, informes, llibres i nombroses publicacions científiques sobre aquests temes.

 

Per fer possible aquest projecte necessitem la teva implicació.

 

El projecte consta d’una fase zero, una investigació inicial. Aquesta fase ha estat possible gràcies al impuls econòmic de la Fundació Nous Horitzons, CC.OO. i CATAC-CTS.

 

Per abordar les següents fases necessitem del teu ajut i implicació. Volem posar en marxa un projecte de recollida de diners per fer-ho possible. Per això posem en marxa un projecte de crowfunding a través de Verkami.

 

Com pots participar, com pots ajudar-no.

 

  1. Difonent el projecte d’investigació. El dia 28 d’octubre començarem una campanya a la xarxa per difondre el projecte. Uns dies abans us facilitarem un hasta , una imatge  per al  Facebook, etc

 

  1. Difonent el projecte de Verkami. El dia 5 de novembre llançarem el Verkami a les xarxes ( email. facebook, Twitter, etc) , a partir d’aquest dia tenim molt poc temps per assolir els nostres objectius econòmics (8500€ per a la primera fase), per la qual cosa necessitem que difongueu el màxim el projecte per les xarxes. La difusió i la vostra participació activa en el projecte és l’única manera en la qual podrem fer possible aquests informes

 

  1. Aportant diners en la mesura de les teves possibilitats econòmiques al projecte de Verkami ; Es poden fer ingressos desde 15 a 300 €)

 

Seguim en contacte i t’anirem enviant més informació sobre “La privatització de la Sanitat Catalana”.
Atentament,
Anuncios
Esta entrada fue publicada en Atenció Sanitària Universal a Catalunya, Projecte d’investigació “La privatització de la Sanitat Catalana”. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s